Ana Brnabić dolazi u posjetu BiH uoči obilježavanja neustavnog Dana RS

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković večeras će na aerodromu u Mahovljanima dočekati premijera Srbije Anu Brnabić.

Višković će u 13 sati u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske razgovarati sa predsjednikom Pokrajinske vlade AP Vojvodine Igorom Mirovićem.

Predsjednik Vlade Republike Srpske će u 15 sati u Kulturnom centru Banski dvor prisustvovati dodjeli odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima, a u 18 sati u Sportskoj dvorani “Borik” prisustvovaće svečanoj akademiji povodom neustavnog Dana Republike Srpske.

Prethodno će premijer RS-a u 10 sati položiti vijenac na Spomenik poginulim borcima Vojske Republike Srpske na banjalučkom groblju Sveti Pantelija, u 11 sati na platou ispred hotela “Bosna”, na Trgu palih boraca NOR-a, a u 12 sati na Spomen kosturnicu na gradskom groblju u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79