Arijana Memić kroz suze: Hvala vam što svih ovih godina pratite našu brobu. Neka pravda konačno pobijedi!

Arijana Memić kroz suze: Hvala vam što svih ovih godina pratite našu brobu. Neka pravda konačno pobijedi!


U Sudu BiH danas je okončano suđenje u slučaju „Dženan Memić“. Tom prilikom medijima se obratila sestra ubijenog Dženana, Arijana Memić koja je govorila kroz suze.

Gotovo suđenje u slučaju “Dženan Memić”: Naredne sedmice presuda

“Obzirom da nas idući četvrtak očekuje izricanje presude, želim u ime naše porodice da se zahvalim prije svega tužiocima i istražiocima koji su radili na našem predmetu, a onda javnosti i svima vama medijima. Evo vidjeli ste koliko to njima sve smeta i hvala vam što svih ovih godina pratite našu brobu i objektivno o svemu obaviještavate”, rekla je Arijana Memić.

“Teško nam je kako se bliži kraj i izricanje presude, ali vjerujemo da će pravda konačno da pobijedi. Uz pomoć svih vas stigli smo ovdje gdje jesmo nakon skoro osam godina. Već imamo najavljene dolaske na izricanje presude, pozivam cjelokupnu javnost da bude sa nama i da bude podrška. Dabogda svijet propao ako pravde ne bude!”, poručila je Dženanova sestra ispred Suda Bosne i Hercegovine.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija