Arijana Memić pred sutrašnje izricanje presude: Vidimo se na cilju, bando!

Arijana Memić, sestra preminulog Dženana Memića, se emotivno obratila povodom sutrašnjeg petog izricanja presude u predmetu “Dženan Memić.” Prije sedam godina, 15. februara, Dženan je tragično izgubio život, a do danas niko nije odgovarao za njegovo ubistvo.

U dirljivoj objavi na Facebooku, Arijana je izrazila zahvalnost onima koji će biti uz njih tokom izricanja presude, potvrđujući svoju nepokolebljivu nadu dok se nastavljaju boriti za pravdu. S prisjećanjem na njihove riječi prije sedam i po godina, “Vidimo se na cilju, bando!”, poručila je da će sutra proći još jedan važan korak dostojanstveno, kako bi uzdignute glave stigli do cilja.

Uz hrabrost kao jedini način opstanka u ovakvoj borbi, Arijana je poslala snažnu poruku da će nastaviti borbu do zadnjeg otkucaja srca i zadnje kapi krvi, sve dok postoji i tračak nade.

Njegova sestra Arijana očekuje da će ovog puta pravda napokon biti zadovoljena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79