Arnel (24) prijetio bivšoj djevojci i njenim roditeljima: Ako mi ne daš novac, napraviću haos

Državljanin BiH (24) pojavio se danas na preleminarnom saslušanju, a u vezi prijetnji koje je uputio bivšoj djevojci i njenim roditeljima u njihovoj porodičnoj kući u oblasti Pjediripa, avgusta prošle godine.

Kako prenose italijanski mediji, Arnel N. (24) prošle godine je upao u kuću svoje bivše djevojke i nožem prijetio njoj i njenim roditeljima, tražeći od novac koji je potrošio za drogu koju je konzumirao zajedno sa, sad već bivšom, djevojkom.

On je izvadio nož sa oštricom dugom osam centimetara, a zatim počeo da prijeti svima prisutnima: „Pozvaću svoje prijatelje, sve ću vas pobiti. Ako mi ne daš novac, napraviću haos. Dolaziću ovdje svako veče”.

Okrenuvši se tada svojoj bivšoj, potpuno van sebe, dodao je: “Završićeš u komadićima. Pozvaću svoje prijatelje iz Napulja i ubiće te.”

Uprkos činjenici da im je život bio u neposrednoj opasnosi, roditelji su uspjeli da ostanu hladni i pribrani, a zatim su pozvali policiju, koja je ubrzo stigla u stan i spriječila da situacija eskalira.

Oni su ga tada prijavili, a sudiće mu se za krivično djelo iznude u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79