Bahati Stanivuković došao na reviju lica sa invaliditetom pa skupocjenim terencom blokirao ulaz

Bahati Stanivuković došao na reviju lica sa invaliditetom pa skupocjenim terencom blokirao ulaz


Modna revija “Baš po mjeri” održana je večeras u Banskom dvoru u Banjoj Luci, povodom 3. decembra, Dana lica s invaliditetom.

Na reviji su učestvovali predstavnici gotovo svih saveza i udruženja osoba sa invaliditetom iz BiH, a tema je improvizacija, odnosno prilagođavanje.

Reviji je prisustvovao i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, a ispred Banskog dvora se dovezao svojim skupocjenim automobilom. Svoj luksuzni terenac je parkirao bukvalno pred sami ulaz u Banski dvor.

Iako gradonačelnik ima svoj parking ispred Gradske uprave, koja se nalazi preko puta Banskog dvora, odnosno, na nekih 100-150 metara odatle, Stanivukoviću je, kako se čini, bilo teško tih stotinjak metara prepješačiti.

Da stvar bude gora, automobilom se parkirao na glatki dio inače pješačke zone, pa je licima sa invaliditetom, koja su u kolicima, bilo teško voziti kaldrmom, piše banjalučki ATV.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija