Bakir Hadžić (29) je muškarac koji je pretukao djevojku na Ilidži. Sada će mu se suditi

Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Bakira Hadžića (29) zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, saopćeno je iz Tužilaštva KS.

Bakir Hadžić se tereti da je 10.08.2023. godine oko dva sata u ulici Samira Ćatovića Kobre u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta “KOBE” i ispred stambenih zgrada, bez ikakvog povoda i razloga, ugrozio građanski mir E.S. više puta je udarajući rukama i nogama u predjelu glave.

“Nakon toga je povukao za kosu, prilikom čega je oštećena pala na asfaltnu podlogu, gdje je i dalje nastavio s udarcima po cijelom tijelu. Kako se navodi u optužnici, ovim je ugrožen i građanski mir stanara u zgradama na navedenoj adresi od kojih je jedan snimio cijeli događaj i proslijedio portalu Crna hronika, navodeći da se radi o uznemirujućem snimku”, navodi se u saopćenju Tužilaštva KS.

 

Post by @crnahronikabih
View on Threads

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79