Banjalučanin oborio rekord u brzom jedenju velike porcije ćevapa

Banjalučanin oborio rekord u brzom jedenju velike porcije ćevapa


Prije par dana u Banja Luci je održana manifestacija “Ćevap fest”, a ove godine održano je i takmičenje u brzom jedenju ćevapa.

Omiljanu Kresiću trebalo mu je samo 1,34 minuta da sa njegovog tanjira nestane velika porcija, kako kaže, njemu omiljenog jela. Pravilo je bilo da se pojede sve sa tanjira i podigne ruka.

POGLEDAJ GALERIJU

Kada je vidio da je pobijedio, rekao je: “Može li još jedna porcija” i dobio aplauz okupljenih koji su pratili takmičenje u brzom jedenju ćevapa na manifestaciji Ćevap fest.

“Fenomenalan je osjećaj. Pobijedio sam jedući svoje omiljeno jelo. Kod nas kući ćevapi se jedu poslije ručka – kroz smijeh je rekao pobjednik. Za nagradu je osvojio bicikl, a ljudi su komentarisali kroz šalu, kako će mu dobro doći da malo smanji holesterol.

Nisam se toliko skoncentrisao i mislio na nagradu, koliko na takmičenje koje je opet organizovano i baš mi je drago zbog toga. Veoma mi se sviđa kako je sve prošlo i zahvaljujem se svima, rekao je pobjednik u brzom jedenju ćevapa. Poručio je kako nije imao posebnu taktiku, već je poenta da kada nešto radite, to morate da volite.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija