BAROŠ PREMINUO NAKON ŠTO GA JE “GOLFOM” PREGAZIO MLADIĆ IZ ŽEPČA

Rezultati obdukcije koja je obavljena u Livnu pokazali su da je smrt Bože Baroša (54) iz Crnog Luga nastupila nakon što je on pregažen “golfom” za čijim volanom je bio Elvedin Smajlović, 36-godišnjak iz Žepča, potvrđeno je za Faktor.

Nesreća se dogodila u utorak u večernjim satima u mjestu Pržine koje se nalazi na relaciji Livno – Bosansko Grahovo. Smajlović koji je bio za volanom “golfa 2” pregazio je Baroša.

Policija je odmah izašla na mjesto događaja, a Smajlović je tada ispričao da nije vidio Baroša. Utvrđeno je da je nesretni muškarac ležao na cesti prije nailaska “golfa”.

Nakon nesreće je preminuo, a tužilac je nakon obavljenog uviđaja naredio i obdukciju preminulog kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je nesreća uzrok smrti ili je Baroš preminuo ranije.

Nakon što je utvrđeno da je nesreća uzrok smrti, protiv Smajlovića će se voditi postupak u redovnoj proceduri. Naime, on je odmah nakon nesreće priveden i saslušan te je potom i pušten na slobodu. Smajloviću se na teret stavlja izazivanje ove saobraćajne nesreće.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments