Irman Žerić i Elvis Bajramović
Bišćani se opraštaju od Elvisa Bajramovića: Nisi ovo na ovakav način zaslužio… da te “pregaze” i nestanu sa lica mjesta

Bišćani se opraštaju od Elvisa Bajramovića: Nisi ovo na ovakav način zaslužio… da te “pregaze” i nestanu sa lica mjesta


Bišćanin Elvis Bajramović je jutros podlegao povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u bihaćkom naselju Privilica.

Njega je automobilom pogodio Irman Žerić, a kako se naknadno saznalo, u pitanju nije nesreća, nego namjerno gaženje pješaka.

Tragedija u Bihaću: Pješak koji je podlegao je bio žrtva osvete!?

Naime, Žerić je preko Facebooka prijatelju priznao da je namjerno pregazio Bajramovića zbog ranijih neraščićenih odnosa.

Policija sprovodi istragu, a slučaj je okvalifikovan kao ubistvo.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Facebooka u kojoj se Žerić hvali prijatelju “da se osvetio” i priznaje da je udario “Ekija” automobilom.

“Osvetio sam se brate. To je to”, napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju.

Prijatelj ga pita “šta je to bolan”, na šta odgovara: “Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to”.

Iza Elvisa Bajramovića je ostala supruga i dvoje maloljetne djece, a Žerić je uhapšen i nakon kriminalističke obrade bit će predat u nadležnost Tužilaštva Unsko-sanskog kantona.

Nakon informacija o smrti Bajramovića, brojni prijatelji se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

– Dragi Eki neka ti je vječan rahmet i laka crna Bosanska zemlja, za koju se je tvoj otac borio i život izgubio na Sokolačkoj kuli…jedan među prvima… Nisi ovo na ovakav način zaslužio… da te “pregaze” i nestanu sa lica mjesta….Čeka te tvoj rahmetli otac u dzennetskim baštama.

– Da ti dragi Allah otvori džennetske kapije i uvede u lijepi Džennet. Drug prerano si nas napustio, porodici sabur u ovim teškim trenucima,vječni rahmet.

– Brate moj neka ti je vječni rahmet a porodici sabur poznavao sam te dugo i uvijek si bio predobar prijatelj i najprije bio si dobar čovjek neka ti Allah Dž.Š. oprosti sve grijehe i uvede u beskrajni Džennet – su samo neke od objava na društvenim mrežama.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija