Bivši diler a sadašnji političar Abdulah Iljazović opet promijenio političku stranku

Abdulah Iljazović, aktuelni zastupnik u Skupštini Brčko distrikta, poznat po rečenici da je kod njega “gram uvijek bio gram”, ponovo je promijenio dres.

Iljazović, nekada član NiP-a, u februaru prošle godine prešao je u Stranku za BiH. Po svemu sudeći, od te priče nema ništa, te je Iljazović, ponovo odlučio promijeniti jato. Ovoga puta šansu je odlučio potražiti u brčanskom ogranku Naše stranke, a što je potvrđeno i na njihovom Facebooku.

– Abdulah Iljazović, dugogodišnji prijatelj našeg lokalnog ogranka, već je prethodno, 2022. godine, tokom općih izbora, pružio otvorenu podršku Našoj stranci u Brčkom. S velikom radošću obavještavamo javnost da nastavljamo ovo prijateljstvo na formalniji način, jer je gospodin Iljazović sada i zvanično postao dio naše porodice.

Ovo značajno pojačanje u našim redovima dolazi u ključnom trenutku pred predstojeće lokalne izbore koji će se održati u oktobru ove godine. Pridruživanje gospodina Iljazovića predstavlja ne samo jačanje naše organizacije, već i potvrdu da je Naša stranka prirodno okruženje za mlade ljude koji žele aktivno učestvovati u političkom životu i doprinositi razvoju zajednice – saopćili su.

Abdulah Iljazović javnosti je poznat po tome što je nakon njegovog ulaska u politiku obznanjeno da mu biografiju krasi optužnica za dilanje marihuane koju je protiv njega brčansko Tužilaštvo podiglo 2017 godine. Iljazović je to tada i potvrdio na društvenim mrežama saopćivši da je kod njega kao dilera “gram uvijek bio gram”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79