Bivši direktor osumnjičen da je seksualno zlostavljao 14-godišnju djevojčicu

Bivši direktor osumnjičen da je seksualno zlostavljao 14-godišnju djevojčicu


Bivši direktor jednog preduzeća u Ivanjici, Filip J. (62), suočava se s ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje maloljetnice (14) tokom dužeg vremenskog perioda. Prema nezvaničnim informacijama koje prenose Novosti, postoji sumnja da je Filip J. vršio nedozvoljene spolne radnje nad djevojčicom dok joj je pružao časove matematike.

Istraga je pokrenuta nakon što je podnijeta krivična prijava, a Osnovno javno tužilaštvo u Čačku je naložilo dalje istražne radnje.

Prema izvorima Blica, Filip J. je bio angažovan za časove matematike, a zbog toga što je njegova supruga radila u Centru za socijalni rad u Ivanjici, a isto zanimanje imala i majka djevojčice, postavlja se pitanje uloge koju je to imalo u cjelokupnoj situaciji.

Informacije ukazuju da je Filip J. već ranije bio suočen s sličnim prijavama, ali su roditelji žrtava, prema sumnjama, odustajali od daljnjih koraka. Prvi takav slučaj, prema medijima, datira od prije 20 godina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija