Bivši policajac likvidirao svoju suprugu i sina, pa onda sebe

Penzionisani policajac M.D. (51) iz Podgorice je sinoć jedan sat nakon ponoći je upotrebom vatrenog oružja ubio svoju suprugu V.D. (49) i maloljetnog sina starog 12 godina, a potom izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv ove tragedije akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem dječaka koji je ubijen-kazali su iz policije.

M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvjetni radnik.

Pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu-istakli su iz Uprave polcije.

Na licu mjesta uviđaj je obavio državni tužioc u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudjleovanje vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79