Bizarna nesreća na A3 u Hrvatskoj: Turkinju pregazio kamion dok je spavala na odmorištu, vozač mislio da je vreća!

Bizarna nesreća na A3 u Hrvatskoj: Turkinju pregazio kamion dok je spavala na odmorištu, vozač mislio da je vreća!


Muškarac (35) iz Hrvatske je upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom prešao preko tijela 47-godišnje turske državljanke koja je ležala na kolniku, javlja policija.

U bizarnoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu noćas je teško ozlijeđena 47-godišnja turska državljanka koja je ležala na cesti. Naime, pregazio je kamion dok je ležala na autocesti A3, objavila je policija. Žena je pretrpjela teške tjelesne ozljede i bit će zadržana na liječenju.

Kako se saznaje, kamion je pregazio Turkinju dok je spavala na cesti na odmorištu kod benzinske pumpe. Žena je odmarala na putovanju, a vozač kamiona je nije uočio dok se kamionom kretao po odmorištu.

Nakon nesreće rekao je kako je, s obzirom na to da je bilo mračno, mislio da se radilo o vreći. Vozač je ženu pregazio zadnjim kotačem prikolice. Ozlijeđene su joj noge i kuk, no navodno bi već za par dana trebala biti otpuštena iz bolnice.

Policija je utvrdila da je nesreća nastala zbog vozačevog neprilagođavanja brzine ulasku u zavoj. Protiv 35-godišnjeg vozača je podnesena kaznena prijava, a stradaloj Turkinji izrečena je novčana kazna zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija