BN objavio: Dodik obmanjuje javnost, slučajni susret s predsjednikom Izraela prikazan kao državnički poduhvat

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine boravi u posjeti Izraelu.

Kako piše BN pokušao je još jednom da slučajni izrežirani susret, ovaj put sa izraelskim predsjednikom Isaacom Herzogom prikaže kao državnički poduhvat posredstvom RTRS-a.

Sastanak Dodika sa predsjednikom Izraela nije se dogodio, nego je to bio još jedan selfi, koji su htjeli zajedno sa medijima koje kontroliše da “podvale” kao važan državnički susret.

Snimak, koji je objavio Dodikov Javni servis sve to potvrđuje i na njemu se vidi u svega nekoliko sekundi, kako Dodik stoji i čeka na jednoj manifestaciji da prođe predsjednik Izraela. Čak je i smješak nabacio, nadajući se da će Isaac Herzog zastati. Bilo je to rukovanje i to samo za Dodikov brzi selfi.

Kako je izgledao taj “važni” sastanak i od čega je fabrikovana režimska vijest dana o sastanku Dodika i izraelskog presjednika pogledajte na snimku, piše BN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79