Bojan iz Gradiške prevario četiri osobe za oko 3.700 eura

Bojan iz Gradiške prevario četiri osobe za oko 3.700 eura


Bojan M. iz Gradiške, koji je osumnjičen da je prevario četiri osobe za oko 3.700 evra, uhapšen je u ovom gradu, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Gradiška, navodeći inicijale, saopšteno je da je osumnjičeni uhapšen na osnovu centralne potjernice zbog izvršenog krivičnog djela prevara.

– Potjernicu za osumnjičenim B.M. raspisao je Osnovni sud u Gradišci. Lice je predato Sudskoj policiji Gradiška na dalje postupanje-saopšteno je iz policije ne navodeći detalje.

Nezvanično saznajemo da je Bojan M. tokom juna i jula prevario tri osobe iz Njemačke i jednu iz Hrvatske. Izvor blizak istrazi je pojasnio da je osumnjičeni u jednom slučaju prevario dvije osobe kojima se predstavio kao vlasnik turističke agencije te im obećao srediti turistički aražman, odnosno putovanje u Italiju uzeo pare i nestao. Prema njegovim riječima u drugom slučaju je sa dvije osobe zaključio ugovor o osnivanju agencije za prodaju nekretnina koju nije osnovao, a uzeo im je novac za taj posao.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija