Borjana Krišto premijeru Izraela: Duboko me je potresla vijest o bezumnom terorističkom napadu koji se dogodio u Jeruzalemu

Borjana Krišto premijeru Izraela: Duboko me je potresla vijest o bezumnom terorističkom napadu koji se dogodio u Jeruzalemu


Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila telegraf sućuti predsjedniku Vlade Države Izrael Benjaminu Netanjahuu povodom terorističkog napada na sinagogu u Jeruzalem.

“Duboko me je potresla vijest o bezumnom terorističkom napadu koji se dogodio u Jeruzalemu.

Najoštrije osuđujem ovaj stravični čin ubijanja nevinih ljudi. Teroristički napad na sinagogu u Jeruzalemu udar je na trajne vrijednosti slobodnog svijeta i cijelo čovječanstvo.

Uvjerena sam da sada, više nego ikada prije, svi zajedno moramo biti ujedinjeni protiv svih oblika terorizma i nastaviti borbu za očuvanje mira i sigurnosti u svijetu.

U ime Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i u svoje osobno izražavam duboku sućut i suosjećanje s boli i patnjama obitelji poginulih i ranjenih kao i cjelokupnim izraelskim narodom u ovim teškim trenucima”, navodi se u telegrafu sućuti predsjedateljice Krišto.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija