Bosanac uhapšen u Crnoj Gori, za njim tragao Interpol Sarajevo

Bosanac uhapšen u Crnoj Gori, za njim tragao Interpol Sarajevo


Pet osoba za kojima je raspisana međunarodna potjernica Interpola uhapšeno je u Crnoj Gori i određen im je ekstradicioni pritvor, saopćeno je iz crnogorske Uprave policije.

Policijski službenici uhapsili su državljanina BiH D.Z. po međunarodnoj potjernici koju je za njim raspisao Interpol Sarajevo.

On se potražuje po naredbi Općinskog suda u Livnu u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Policija je uhapsila državljanina Srbije V.M. po međunarodnoj potjernici Interpola Austrija radi vođenja krivičnog postupka u Beču zbog sumnje da je izvršio krivična djela kidnapovanje i iznuda i od rodbine oštećenih zahtijevao otkup od 1.000.000 eura, navodi se u saopštenju.

Uhapšen je i državljanin Srbije M.J. po međunarodnoj potjernici Interpola Visbaden s ciljem obezbjeđivanja njegovog prisustva pred nadležnim organima u krivičnom postupku pred lokalnim sudom u Degendorfu u Njemačkoj.

Policija ga traži zbog nelegalnog uvoza velike količine droge za koji se sumnja da je izvršen tako što je M.J. vršio krijumčarenje marihuane kroz Austriju i Njemačku, dodaje se u saopštenju.

Po međunarodnoj potjernici Interpola Beograd uhapšen je državljanin Srbije Z.I. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, a policija ga potražuje radi vođenja krivičnog postupka u Aranđelovcu.

H.G. sa Kosova, kojeg potražuje Unmik, uhapšen je zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, jer je bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice poginulo, dok je više lica zadobilo povrede opasne po život. On je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od godinu i šest mjeseci.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija