Boška Ćavar se predomislila preko vikenda: Odlučila ostati u Našoj stranci

Vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara Boška Ćavar predomislila se tokom vikenda i odlučila ipak još neko vrijeme ostati članica Naše stranke.

Ona je prošle sedmice obavijestila kolege i vrh stranke da napušta Našu stranku iz privatnih razloga te da će rad u Gradskom vijeću nastaviti kao nezasvisna vijećnica.
No tokom vikenda očigledno se predomislila, što je potvrdila danas za hercegovački Bljesak.info. Ćavar nažalost nije smogla snage da javno prizna kako je zaista podnijela ostavku, već je za sve optužila “ljude koji rade za neke druge interese”.

“U svakoj stranci postoje neke osobe koje su se infiltrirale za druge interese pa sam tako sigurna da postoje i u Našoj stranci. Na njihovu žalost, samo su mi ‘podigle cijenu’ jer se o meni ponovno piše”, rekla je.

Ističemo da je portal Klix.ba je u posjedu dokaza da je Ćavar obavijestila rukovodstvo stranke i stranačke kolege da izlazi iz Naše stranke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79