Brat ubio brata pa se predao policajcima

Pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su osobu čiji su inicijali B.U. iz Krupe na Uni zbog sumnje da je iz automatske puške ubila Z.U. iz ove opštine, saopšteno je danas iz ove uprave.

Policiji je juče oko 17.45 prijavljeno je da je u mjestu Srednji Bušević izvršeno ubistvo. Nakon ubistva B. U. je pozvao policiju i rekao da je ubio brata.

Uviđajem je utvrđeno da ubistvo Z.U. počinilo lice B.U.

Osumnjičeni B.U. je uhapšen i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Kako saznajemo, motiv zločina su dugogodišnje razmirice među braćom.

– Policijskoj upravi Prijedor oko 17:45 sati prijavljeno je da je u mjestu Srednji Bušević, opština Krupa na Uni, izvršeno ubistvo. Uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da je B. U. počinio krivićno djelo ubistvo na štetu Z. U. u kojeg je, upotrebom automatske puške, ispalio više hitaca – rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79