Bravo: Novi direktor Studentskog centra u Sarajevu sebi smanjio platu za 300 KM da kupi madrace studentima!

Fantastičnu vijest na svom Facebook profilu podijelio je Amar Dovadžija, novi direktor Studentskog centra u Nedžarićima.

Naime, on je obavijestio javnost da je na svoju platu postavio administrativnu zabranu u iznosu od 300 KM kako bi studentima nabavio nove madrace. Podijelio je direktor i fotografije madraca na kojima studenti spavaju, te izrazio želju da napravi promjenu, piše portal Crna Hronika.

Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

,,SVAKA PROMJENA KREĆE OD NAS SAMIH❗

👉Ovo su madraci, cca 200 komada, na kojima su spavali NAŠI studenti, a nečija djeca i oni su od jučer, petak 30.07.2021.godine prošlost u SD NEDŽARIĆI.

👉📌Uzimajući u obzir kompletno stanje u kojem se nalazi JU “STUDENTSKI CENTAR” SARAJEVO, a svjestan odgovornosti koju sam preuzeo, smatran da je plata direktora ustanove enormno visoka, te sam pokrenuo postupak ADMINISTRATIVNE ZABRANE na platu direktora ustanove u mjesečnom iznosu od 300,00 KM, a koja će za početak biti usmjerena za nabavku 30 madraca u SD NEDŽARIĆI.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79