Breskvica odgovorila Stanivukoviću: Vjerovatno je našao neke moje fotografije sa pištoljima

Pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, komentarisala je odluku gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića da zabrani njen nastup.

Stanivuković: Pljugice, desingerice, voćkice, breskvice više neće moći nastupati u Banjaluci

“Bila sam jako iznenađena, jer ne vidim zašto bi neko bilo gdje nekoga zabranio. Uredu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima ima svoju publiku. Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punoljetne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne”, rekla je u emisiji “Kec na jedanaest”.

Dodala je da nikome nije jasno zašto se ona našla na toj listi.

“U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je vjerovatno istraživao moju ličnost pa su pronađene neke moje fotografije iz spota ‘Lutka’ u kojoj ja sa svoje dvije drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjoj Luci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja s tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primjer”, navela je ona.

Spomenula je kako je mišljenje gradonačelnika ne zanima pretjerano i da neke njene pjesme nemaju dubokoumne tekstove, ali nemaju pozivanje na nasilje niti vulgarnost.

“S druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je s mnogo lijepim tekstovima. Smatram da su ‘Sava i Dunav’ i ‘Ko to tamo’ prelijepe numere i da svako može da se pronađe u njima. Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji s djecom i poslije nastupa, ti isti roditelji dovode svoju djecu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju, tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno”, zaključila je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79