Brutalno pretučen radnik obezbjeđenja u Novom Pazaru: Napadač pušten na slobodu

U incidentu u Novom Pazaru, mladića M.M., zaposlenog kao radnik na obezbjeđenju u jednom tržnom centru, brutalno je pretukao E.K., gdje mu je slomljena vilica i jagodična kost.

Napad se dogodio nakon što su M.M. i E.K. imali verbalni konflikt, a nasilnik je iznenada fizički napao M.M., udarajući ga i šutirajući dok je ležao na podu. Nasilnik je odmah nakon incidenta priveden u tužilaštvo.

Međutim, najalarmantniji dio priče je činjenica da je nasilnik E.K. pušten na slobodu nakon saslušanja u tužilaštvu. To je izazvalo nezadovoljstvo u javnosti, jer se radi o nasilniku koji je jasno pokazao opasnost po okolinu.

Motiv za napad još nije potpuno jasan i istraga je u toku. Iz firme koja se bavi obezbjeđenjem ove zgrade istakli su svoje nezadovoljstvo činjenicom da je nasilnik pušten na slobodu, posebno zbog činjenice da je E.K. navodno hvalio svoje kontakte u tužilaštvu.

M.M. je smešten u bolnicu u Novom Pazaru, gdje je trebalo da bude operisan zbog zadobijenih povreda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79