Brza reakcija MUP-a KS: “Uhapšeno 6 osoba iz Švedske zbog tuče na Igmanu”

Brza reakcija MUP-a KS: “Uhapšeno 6 osoba iz Švedske zbog tuče na Igmanu”


Kako smo prvi jučer pisali o nemilom događaju u kojoj je porodica iz Švedske koja je rodom iz Bosne i Hercegovine zbog nesuglasica u saobraćaju pretukla je porodicu iz Sarajeva u jednom ugostiteljskom objektu na Igmanu. Oni su zbog verbalnog incidenta na saobraćajnici na Igmanu, pretukli porodicu iz Sarajeva koja je bila sa maloljetnim djetetom.

Sve je snimljeno a video smo objavili kako bi pomogli pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo u rješavanju ovog slučaja.

 

Kako je zvanično potvrdila sarajevska policija, brzom akcijom i identifikacijom osoba sa video snimka, privedeno je 6 osoba koje se sumnjiče za krivično djelo “Nasilničko ponašanje”.

Dežurna tužiteljica KTKS koja je predmetni događaj okvalifikovala kao krivično djelo “Nasilničko ponašanje”.

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Hadžići i Trnovo su operativnim radom na terenu identifikovali ukupno šest osoba, koje se mogu dovesti u vezu s ovim događajem te se nad njima vrši kriminalistička obrada, saopćili su iz policije.

Policijskim službenicima se u nedjelju 28. jula u 18:40 sati u službene prostorije PU Hadžići i Trnovo obratio Sarajlija incijala A.B. kako bi prijavio fizički napad na njega i njegovu porodicu od strane, tada nepoznatih osoba, koje su u periodu od 14:45 do 14:50 sati, za vrijeme dok su se nalazili na terasi ljetne bašte ugostiteljskog objekta “Monti” na Velikom polju na Igmanu.

Uskoro na portalu Crna-Hronika otkrivamo identitete uhapšenih osoba.

 

 

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija