Brzi i žestoki: Na Mostarskoj pisti, Alen Mujanović oborio rekord

Brzi i žestoki: Na Mostarskoj pisti, Alen Mujanović oborio rekord


Auto Moto Street Show Mostar ove godine nije razočarao, i okupio je preko 250 prijavljenih vozača iz različitih dijelova regije.

Alen Mujanović svojim Seat-om, je postigao nevjerovatno vrijeme od 8,915 sekundi, obarajući tako rekord mostarske piste.

Osim što je postavio novi rekord, Mujanović je kući otišao s vrijednom novčanom nagradom.

Mostar već dugo godina nudi ovakve utrke ubrzanja, ali ovogodišnji Street Race Champions Cup nosio je poseban izazov – organizator je obećao simboličnu novčanu nagradu za pomak rekorda na 8.899 sekundi ili brže, u iznosu od 889,90 KM. I Mujanović je, izgleda, prihvatio ovaj izazov s oduševljenjem.

Ova manifestacija ne samo da slavi brzinu, već i pažljivo prati estetski izgled automobila, kako unutrašnjost tako i vanjski dio, u disciplini poznatoj kao Street Style.

Auto Moto Street Show Mostar i ove godine potvrdio je svoj status kao spektakularni događaj, privlačeći zaljubljenike u brze automobile i adrenalinsku zabavu na mostarsku pistu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija