Foto: Fena
Četiri osobe povrijeđene u teškoj nesreći na M-17 kod Zenice

Četiri osobe povrijeđene u teškoj nesreći na M-17 kod Zenice


U saobraćajnoj nezgodi koja se u 15.20 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u naselju Stara Nemila kod Zenice, učestvovala su tri putnička vozila, a četiri osobe su zadobile povrede, potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

U nezgodi su sudjelovali “Peugeot”, kojim je upravljala K. E. (2004.) i saputnica V. E. (2005.), zatim “Renault”, kojim je upravljao K. R. (1966.) a saputnik je bilo dijete K. R. (2020.), kao i “Škoda”, kojom je upravljao A. Z. (1964.).

“Četiri povrijeđena lica, svi osim vozača iz “Škode”, prevezena su na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica.

Vozačica “Peugeota” K. E. i dijete iz “Renaulta” zadobili su lakše tjelesne povrede, su vozačica V. E. ostala je na promatranju, dok je vozač “Renaulta” K.R odbio ljekarsku pomoć.

Saobraćaj je još uvijek potpuno obustavljen, a policijski uviđaj je u toku i obavljaju ga pripadnici Odsjeka kriminalistike.

Zbog potpune obustave saobraćaja, sva se vozila preusmjeravaju na alternativni pravac, kroz naselje Nemila, kazao je Valentić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija