Cijeli gradski odbor u Gradačcu napustio PDA

Gradski odbor PDA Gradačac na sjednici održanoj 6. novembra donio je odluku o istupanju iz PDA-a, navodi se u saopćenju PDA Gradačac.

“Svi članovi stranke, organi stranke, kao i vijećnici u Gradskom vijeću Gradačca od dana donošenja odluke djeluju kao nezavisni politički subjekti.

Predsjedavajući Gradskog vijeća Gradačac i pet gradskih vijećnika nastavljaju raditi kao Klub samostalnih vijećnika sa dosadašnjim koalicionim partnerima. O našem daljnjem djelovanju i pregovaranju sa drugim političkim subjektima blagovremeno ćemo izvještavati organe i članstvo ovog nezavisnog političkog subjekta. Zahvaljujemo se svim našim članovima i simpatizerima na dosadašnjem ukazanom povjerenju – navodi se u saopćenju koje potpisuje Husein Topčagić, sada već bivši predsjednik PDA Gradačac, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79