Čović: Svaka lokalna zajednica u ovo vrijeme turbulencija treba pomoć i viših razina

Čović: Svaka lokalna zajednica u ovo vrijeme turbulencija treba pomoć i viših razina


– Skupa ćemo doprinositi razvoju svakog kraja i sa svih razina, jer ovaj prostor to zaslužuje.

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović u posjetu je općinama Posavske županije gdje je najprije, s izaslanstvom posjetio Odžak, a potom i Domaljevac-Šamac.

Na sastanku je bilo je riječi o aktualnoj situaciji na području općine, projektima koji su u tijeku i budućim projektima u kojima Odžak očekuje nastavak potpore viših razina vlasti, kao i postojećim problemima i poteškoćama koje otežavaju svakodnevni život.

Čović je u izjavi medijima naglasio je značaj ovog područja i istaknuo potrebu kontinuiranog ulaganja u ovaj kraj.

– Napravili smo presjek stanja što je urađeno od prošlih lokalnih izbora, pa i Općih izbora i što je sve ostalo neriješeno i nezavršeno. Čuo sam stari problem zemljišta ovdje u Odžaku, taj problem moramo trajno rješiti čim završi izborna kampanja“, istaknuo je između ostalog predsjednik Čović.

Boravak u Odžaku predsjednik Čović je iskoristio i za posjet župi Žalosne Gospe u Čardaku, gdje se susreo i razgovarao o trenutnom stanju i potrebama u ovoj župnoj zajednici sa župnikom don Ivanom Dragičevićem.

Nakon Odžaka Čović je boravio u posjeti općinama općini Domaljevac – Šamac te se sastao s dužnosnicima ove organizacije.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH i načelnik Stjepan Piljić prezentirao je trenutno stanje u općini, gdje je govorio o aktualnim projektima i razvoju općine.

Čović je kazao kako svaka lokalna zajednica u ovo vrijeme turbulencija treba pomoć i viših razina.

– Skupa ćemo doprinositi razvoju svakog kraja i sa svih razina, jer ovaj prostor to zaslužuje. Svaki uspjeh vaše općine vidljiv je u svakom segmentu. Razvijate i stvarate kvalitetan život za svakog stanovnika. Uvezivanje i razvijanje gospodarstva ovog prostora je također model kojim pokazujete kojim smjerom treba ići, pomoć većih razina neće izostati“, istaknuo je Čović, te pozvao da se u narednom razdoblju vodi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Prije održanog sastanka, dužnosnici su posjetili župu Sv. Ane u Domaljevcu gdje ih je župnik fra Ante Pušeljić upoznao sa župnim aktivnostima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija