Cvijanović: Želim da sve ono što budemo radili u budućnosti budu naši zajednički uspjesi

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović upriličila je večeras u Administrativnom centru Vlade RS u Istočnom Sarajevu tradicionalni prijem povodom pravoslavnog Božića, kojem su prisustvovali predstavnici društvenog, privrednog, kulturnog i političkog miljea BiH.

Cvijanović je predstavnicima medija uoči prijema navela da je ovo prilika da se pošalju dobre i lijepe poruke, poruke mira i ljubavi, što se u suštini i nalazi u biću samog Božića i proslavljanja.

  • Drago mi je uvijek kada nešto što je vezano za naše kuće, domove možemo da prenesemo u naše institucije, a da opet u okviru institucija budemo okupljeni i razumijemo važnost jednog dana i isto tako važnost toga da živimo u miru i nastojimo izaći u susret svemu onome što su potrebe naših građana. Ovo je prilika da svim našim građanima čestitam Novu godinu, ali i poželim da sve ono što budemo radili u budućnosti budu naši zajednički uspjesi – ocijenila je predsjedavajuća Predsjedništva BiH.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79