Danas dženaza Senadu Kaltaku (66) i njegovom ocu Vejsilu (87)

Danas dženaza Senadu Kaltaku (66) i njegovom ocu Vejsilu (87)


Vejsil Kaltak, otac Senada Kaltaka (66) koji je likvidiran u prijedorskom naselju Hambarine, preminuo je nakon što je saznao za likvidaciju sina.

Senad Kaltak likvidiran je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin lišen je slobode Adin Hodžić (23) iz Prijedora.

Otac Senada Kaltaka preminuo nakon što je saznao da mu je sin likvidiran

Ova nevjerovatna sudbina porodice Kaltak potresla je sve njihove komšije i poznanike koji u nevjerici kažu da Vejsil vjerovatno nije mogao da podnese bol za likvidiranim sinom.

“Oni su živjeli u istoj kući, sin u prizemlju, a otac na spratu. Otac je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao da živi bez tuđe pomoći i njege. Nakon što je saznao za sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je preminuo. Vjerovatno nije mogao da podnese bol za izgubljenim sinom. Tužno, da tužnije ne može biti”, kažu šokirani poznanici porodice.

Dženaza Vejsilu i Senadu Kaltaku će se klanjati danas nakon podne namaza u 12:30 sati ispred džamije u Hambarinama. Ukop će se obaviti na Centralnom mezarju Hambarine.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija