Davidovo tijelo se prenosi u Austriju!

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića večeras je na Facebook grupi “Pravda za Davida” napisala da ona i Davor namjeravaju prenijeti Davidovo tijelo u Austriju i tamo mu napraviti spomenik.

– Poštovani članovi grupe, vi koji me pitate u vezi spomenika na Davidovom grobu, želim da vas obavijestim da Davor i ja ne želimo da naše dijete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom na čelu sa Davidovim ocem.

Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti tijelo našeg sina prenijeti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu vječnu kuću – napisala je Radanović.

U Banjoj Luci su se i večeras okupili građani kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo što slučaj ubistva Davida Dragičevića još nije riješen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments