(VIDEO) Dedo na kontraskupu Bošnjaka: Unuk će me naslijedit, neće više nijedan Bošnjak rušit BiH

Na entitetskoj liniji se upravo održava skup Dodikovih pristalica, dok se kod Fahdove džamije održava kontraskup na kojem su se okupili neki Bošnjaci.

Kontraskup je organizovao Sanin Musa, koji je imao ideju isti organizovati na entitetskoj liniji na Dobrinji, ali nije dobio dozvolu MUP-a, pa su se prebacili na Alipašino Polje.

Na Facebooku se pojavio video jednog dede koji je govorio na skupu, a koji govori o izdajicama BiH. Kaže da mu Srbi ne smetaju.

“Ovo je moj unuk, njemu je deset, a ja mogu još 20… On će me naslijediti, neće više nikad, niko, nijedan Srbin me u BiH ne smeta, ali svaki Bošnjak koji hoće rušit Bosnu i Hercegovinu tako mi onoga iznad Arša”, rekao je dedo na videu.

Video je objavila FB stranici “Bošnjaci”, a u opisu su napisali “Prvo ćemo se obračunati s našim izdajnicima tako nam Gospodara dž.š. iznad Arša”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79