Deen poslao rođensku čestitku partneru: Apsolutno si najbolji partner u “zločinu”

Will Phearson III, Deenov dečko, proslavio je rođendan, a bh. pjevač s adresom u Los Anđelesu uputio mu je emotivnu poruku ispod zajedničke fotografije.

– Sretan rođendan jednom od najljepših ljudi na zemlji! Ako je tvoj rođendan samo djelić toga koliko si nevjerovatan, znam da će biti sjajan i već jest! Ti si najbolji prijatelj kojeg iko može poželjeti, sin pun ljubavi i brige i apsolutno najbolji partner u “zločinu”. Volim te – napisao je Deen ispod fotografije na kojoj poziraju u usklađenim odjevnim kombinacijama.
Predivan vikend

– Volim te. Hvala što si moj rođendanski vikend učinio apsolutno predivnim – odgovorio mu je Vil.

Inače, par je već nekoliko godina u stabilnoj vezi i često jedan drugome izražavaju ljubav na društvenim mrežama.

Deen i Vil su nedavno osvanuli na naslovnici holivudskog časopisa, a ovim uspjehom bh. pjevač pohvalio se na društvenim mrežama.
Holivudski časopis

– Čast je biti predstavljen u jednom od najboljih holivudskih zabavnih časopisa za kreativce i profesionalce. Hvala Magic Image Entertainment, Magic Image Hollywood Magazine i Joss Gomez što ste nas primili i što ste zainteresirani za naš kreativni rad u industriji. Veliko mi je zadovoljstvo – napisao je Deen na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fuad Backovic DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79