Detalji drama na aerodoromu u Beogradu: Kako je priveden opasni kriminalac iz BiH

Detalji drama na aerodoromu u Beogradu: Kako je priveden opasni kriminalac iz BiH


Nakon izvršenih dodatnih provjera putem Interpola utvrđeno je da se radi o osuđenom licu koga matična država potražuje, radi izdržavanja kazne zatvora

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje državljaninu Bosne i Hercegovine M. D. (47) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Kako se sumnja, M. D. je prilikom ulaska na teritoriju Srbije, na aerodromu ‘Nikola Tesla’ pružio na uvid policijskim službenicima SGP Beograd falsifikovana dokumenta za utvrđivanje identiteta lica čime je izvršio krivično djelo, navodi se u saopštenju.

Nakon izvršenih dodatnih provjera putem Interpola utvrđeno je da se radi o osuđenom licu koga matična država potražuje, radi izdržavanja kazne zatvora.

Damir Mehić zvani Bibi, koji je osuđen na 17 godina zatvora zbog ubistva u Tuzli, uhvaćen je na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, u trenutku kada je sa falsifikovanim dokumentima pokušao da uđe u Srbiju. On je pokazao falsifikovani pasoš i u zemlju je pokušao da uđe koristeći tuđe ime. Srpska policija ga je identifikovala i odmah uhapsila.

On je pokazao falsifikovani pasoš i u zemlju je pokušao da uđe koristeći tuđe ime. Srpska policija ga je identifikovala i odmah uhapsila.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija