Foto: Crna-Hronika
Detalji drame u Sarajevu: “Mladići iz Njemačke u BMW-u pretukli Hamzu i poslali ga na KCUS”

Detalji drame u Sarajevu: “Mladići iz Njemačke u BMW-u pretukli Hamzu i poslali ga na KCUS”


Nova drama desila se u glavnom gradu Bosne i Hercegovina kada je oko 19h došlo do fizičkog obračuna između građana na tramvajskoj stanici na Dolac Malti.

Kako saznaje portal Crna-Hronika teško je povrijeđen mladić iz Sarajeva koji je hitno prebačen na Klinički centar univerziteta u Sarajevu.

Tramvajski saobraćaj je bio prekinut a na lice mjesta su odmah izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako saznajemo od naših čitatelja, za cijelu situaciju krivi su mladići iz Njemačke koji su iskočili iz putničkog automobila marke BMW serije 5 koji su odlučili pravdu uzeti u svoje ruke i “poslati momka na KCUS”.

Foto: Crna-Hronika

Njih četvorica su nanijeli teške tjelesne povrede mladiću pod imenom Hamza, policija je privela nasilnike a automobil BMW njemačkih oznaka BI AA 1996 poslan je na kriminalističku obradu.

“Sve sam gledao svojim očima. Momci iz Njemačke su uletili na stanicu i pretukli mladića. On je hitno prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama po cijelom cijelu. Policija još uvijek vrši uviđaj. Tuga” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

POGLEDAJ GALERIJU

 

O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Policija je na mjestu događaja.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija