Detalji nemilog događaja u Semizovcu: Ovo je dječak kojeg su pokušali kidnapovati

Detalji nemilog događaja u Semizovcu: Ovo je dječak kojeg su pokušali kidnapovati


Mještani Semizovca su sinoć prijavili policiji da je kod osnovne škole došlo do pokušaja otmice dječaka. Navodno je muškarac iz kombija namamio dječaka u prolaz govoreći mu da uđe u kombi, ali da su ostala djeca došla da vide o čemu se radi te da otmica zbog toga nije uspjela, ali iz MUP KS demantuju te navode.

Oglasio se svjedok pokušaja otmice u Semizovcu: Dva mališana su pokušali kidnapovati. Čovjek je srednjih godina

“U Semizovcu jučer je pokušano kindapovanje djece ispred škole, ako vas mogu zamoliti da objavite ovu vijest da ljudi budu u pripravnosti. Čovjek je srednjih godina, obučen sav u crnom, u crnom kombiju. Sve se izdešavalo u podvžnjaku koji vodi do škole ispod glavne ceste, tu nema kamera. I sačekao je tu koje dijete prvo stigne da ga otme. Strašno” – izjavili su za portal Crna-Hronika.

“Prema prvim informacijama, ne radi se ni o kakvom pokušaju otmice, ali se nastavljaju aktivnosti na provjeri svih detalja vezanih za ovaj događaj”, rekao je Hadžiabdić.

Donosimo vam nove detalje slučaja koji je potresao građane Kantona Sarajevo.

“Direktor škole nije pozvao MUP KS a nastavnica je roditelja rekla da se ne sekiraju. Nakon što su roditelji dječaka sreli direktora škole on im je rekao da je pokušao kontaktirati MUP ali da se niko nije javio, il da se javio al da su prekinuli vezu.” – kazali su za portal Crna-Hronika očevici nemilog događaja.

Kako nezvanično saznajemo u utorak 25.10.2022. godine je štrajk roditelja ispred škole koji su zabrinuti za sigurnosnu situaciju svoje djece.

Doznajemo da su pokušali kidnapovati 12-godišnjeg dječaka Semira B. koji ide u 6. razred osnovne škole. Dječaka Semira spasio je čovjek, majstor koji je vodio bijelog kedija koji je pokušao smiriti dječaka. Kupio mu je sok kako bi dječak objasnio sve šta je bilo.

Uskoro donosimo intervju sa dječaovim roditeljima.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija