Foto: Pixsell
Detalji nesreće: Poginule majka i kćerka, teško povrijeđena još dva djeteta

Detalji nesreće: Poginule majka i kćerka, teško povrijeđena još dva djeteta


Sinoć, 24. 7 u 23,32 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava da je na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod 163 km (u blizini N. Gradiške), došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo i u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su 3 ozlijeđene i prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Novoj Gradiški.

Angažirani su pripadnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci radi izvlačenja ozlijeđenih osoba iz vozila. Policijski službenici na mjestu događaja osiguravaju protočnost prometa, te u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida.

Poginule su majka i kćer, a povrijeđena su im djeca od 18 i 15 godina, imaju ozlijede mozga i hitno su prebačeni u Osijek, dok je treća ozlijeđena osoba ostala u bolnici u Novoj Gradiški.

Pretpostavlja se da je u pitanju umor i da je vozač zaspao u vožnji i zabio se u kamion koji je stajao na zaustavnoj traci na autoputu!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija