Detalji pronalaska beživotnog tijela u Sanskom Mostu: Mladić je pronađen na stubištu zgrade!?

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je jučer na stubištu jedne zgrade u Sanskom Mostu, a obdukcijom se nije mogao utvrditi tačan uzrok smrti te je nastavljena dalja patološka analiza.

U Sanskom Mostu pronađen mrtav mladić u kući, ne zna se uzrok smrti

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona je za Klix potvrđeno da je PU Sanski Most dojavu o pronađenom beživotnom tijelu muškarca doprimilo oko 12:50 minuta.

Riječ je o muškarcu rođenom 1992. godine u Prijedoru.

“Naknadnim utvrđivanjem, ustanovljeno je da se radi o muškoj osobi inicijala D.D. iz Prijedora rođenom 1992. godine. Tijelo je pronađeno na stubištu jedne zgrade. Uzrok smrti ljekari u kantonalnoj bolnici ‘Dr. Irfan Ljubijankić’ nisu mogli utvrditi, te je danas naložena obdukcija međutim ni patolog nije mogao utvrditi uzrok smrti. Uzeti su potom uzorci mekog tkiva i organa radi toksikološkog vještačenja”, kazao je Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

Tek nakon završenog toksikološkog vještačenja će biti poznat uzrok smrti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79