Nije Dodik jedini: Stanivuković nazdravljao rakijom i pjevao pod šatorom

Lider SNSD Milorad Dodik ponovo je bio glavna estradna zvijezda Kočićevog zbora, ali ove godine nije bio jedini političar, koji se istakao pod šatorima.

Njegovim stopama je krenuo i gradonačelnik Banjaluke i nosilac poslaničke liste PDP za predstojeće izbore, Draško Stanivuković.

On se istina nije hvatao mikrofona, osim da pozdravi zborače, ali je ipak pjevao, igrao i nazdravljao rakijom. Pratili su ga njegovi partijski drugovi, pa i lider PDP Branislav Borenović.

Zanimljivo je da je opoziciona ekipa prvo posjetila šator SNSD aktiviste Rade Božića i tamo su srdačno primljeni.

Draškova ekipa je potom nastavila obilazak šatora, a muzičari su pjevali gradonačelniku u čast, pjesme poput one “Banjaluka je srce Srpske Republike” i, naravno, “svaka bi fukara da ubije vuka”.

Pod jednim od šatora svoj šou je imao i lider SPS Goran Selak i njegova ekipa, s muzičari su i za njega imali prigodne čestitke i pozdrave.

U drugom šatoru specijalni gosti su bili aktivisti Ujedinjene Srpske, na čelu sa potpredsjednikom Milanom Petkovićem.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79