Detalji ubistva u Teočaku: Mladić komšijama provalio u kuću, staricu je više puta izbo hladnim oružjem

Jedna osoba je uhapšena nakon stravičnog zločina koje se dogodilo sinoć u Teočaku, u kojem je život izgubila H.Dž. (73), a teško povrijeđen njen suprug M. Dž (78).

Kako Crna-hronika saznaje, muškarac koji je osumnjičen kao izvršilac ovog zločina je uhapšen, a u pitanju je H. H. (22), inače komšija bračnog para.

Policiji je dojavljena provala u porodičnoj kući, a kada su došli na mjesto zločina zatekli su stravičan prizor.

Mladić je provalio u kuću tako što je razbio staklo na vratima kuće, a pri izlazu se i sam povrijedio, te ostavio trag krvi koje je policija pratila te ga i pronašla.

U kući je zadao više ubodnih rana oštrim predmetom H.Dž., nezvanično, više od 15 ubodnih rana, a starca je teško povrijedio udarcima u predjelu glave.

Motiv ubistva još uvijek nije poznat.

Supružnici su sinoć u teškom stanju prevezeni u UKC Tuzla, gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede, muž je na intenzivnom liječenju, dok je supruga izgubila bitku za život.

Pljačka u Teočaku: Razbojnik oštricom izbo bračni par, supruga preminula u bolnici

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79