Detalji velike afere: Hoće li Pavlovića u političku historiju poslati ljuta žena?

Skandalozne fotografije koštale su dojučerašnjeg gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića (40) fotelje i izazvale do sada jedinstven skandal u RS-u, zbog kojeg je lider SNSD Milorad Dodik tražio ostavku svog funkcionera

Do sada su u strankama žmirili na prestupe svojih funkcionera i po starom dobrom običaju ćutke čekali da se čudo za tri dana smiri, piše Srpskainfo.

Međutim, ovo čudo je nakon tri dana, zbog zahtjeva predsjednika SNSD Milorada Dodika, dovelo do ostavke Pavlovića, koja ipak nije dostavljena CIK-u.

Pavlović je još na čelu Prijedora, podržao ga i cijeli Gradski odbor SNSD

Sadržaj fotografija je toliko šokantan za sve, pa i za one koji Pavlovića dobro poznaju, da ni SNSD nije mogao da stane iza svog gradonačelnika.

Na njima Pavlović, u više različitih toaleta, leži na podu pored wc šolje u koju je povraćao, povraća pored puta, ima puna usta tableta ili je nag u kupatilu.

Sve fotografije nastale su kao selfi. Pavlović ih je navodno slao jednoj Prijedorčanki, uz poruke ljubavnog sadržaja.

Nove šokantne fotografije i prepiska: Kontraverzni gradonačelnik Dalibor Pavlović se pokušao ubiti?

Prvo su na portalima i društvenim mrežama podijeljene fotografije Pavlovića pored wc šolje, u alkoholisanom stanju i sa tabletama u ustima.

Potom je aktivista SDS Marko Munjiza iz Prijedora, na svom Facebook profilu u ponedjeljak najavio da će naredni dan objaviti dokaze da se Pavlović htio ubiti. Tako je Munjiza i učinio.

Ono što je u utorak objavio nije bilo lako opravdati. Osim fotografija koje su već viđene, na kojim Pavlović ima puna usta tableta ili leži pored wc šolje, obajavljene su i fotografije na kojima sebi na stomaku drži nož.

U javnost su dospjeli i razni “skrinšoti” dopisivanja.

U porukama, koje je navodno slao ženskoj osobi, najavljivao je samoubistvo, iznosio najcrnje misli, poput vješanja.

Facebook je ubrzo uklonio ove fotografije zbog uznemirujućeg sadržaja.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoji čak više od 1.000 Pavlovićevih fotografija sa neprimjerenim sadržajem i oko 2.000 poruka.

Postoje tvrdnje da najgore od njih nisu ni objavljene.

Aktivisti SDS su „ljutnju“ žene, kojoj je Pavlović slao fotografije, iskoristili za politički obračun, koji je, sad već bivši, gradonačelnika Prijedora poslao u historiju.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je odlučila da sve fotografije i prepiske sa Pavlovićem ustupi aktivistima SDS, jer joj navodno Pavlović nije omogućio stalno zaposlenje u jednoj obrazovnoj ustanovi.

Oni su sve objavili i tada je skandal, kakav ne pamti RS, dostigao vrhunac.

Dva dana poslije, tačnije jučer, na zahtjev lidera SNSD Milorada Dodika, Pavlović je podnio ostavku na mjesto gradonačelnika, a u saopštenju za javnost i dalje tvrdi da je cijeli događaj „namontirala opozicija“.

Kompletan tekst možete pročitati ovdje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79