Dijete (7) preminulo sedam dana nakon operacije krajnika

Dijete (7) preminulo sedam dana nakon operacije krajnika


U KB Sveti Duh u Zagrebu preminulo je dijete sedam dana nakon operacije krajnika, potvrdio je za 24sata direktor bolnice doktor Igor Alfirević.

“Nažalost tačna je informacija da je u prostoru Reanimacije Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničke bolnice ‘Sveti Duh’, u četvrtak, nakon provedene reanimacije, preminulo sedmogodišnje dijete”, odgovorili su iz KB Sveti Duh za 24sata.

Kako se dodaje u odgovoru, dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji na Klinici za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata, KBSD i šest dana po otpustu iz Bolnice, kolima Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije-ispostava Zaprešić, u ranim jutarnjim satima dovezeno bez vitalnih funkcija.

Bolnica je odmah obavijestila Ministarstvo zdravstva, Policijsku stanicu Zagreb – Črnomerec, pokrenula postupak unutrašnjeg nadzora, kako bi se ispitale sve okolnosti slučaja i zaposlenima Bolnice, uključenima u proces liječenja, pružila hitnu psihološku pomoć.

“Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsko medicinsku obdukciju Medicinskog fakulteta u Zagrebu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Istraga je u toku. Roditeljima djeteta, radnici Bolnice su iskazali iskreno saučešće”, odgovorili su za 24sata iz KB Sveti Duh.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija