Diler za 400 KM prodao 12,5 grama marihuane, 18 grama speeda i 7,6 grama ekstazija pa dobio 18 mjeseci robije

Diler za 400 KM prodao 12,5 grama marihuane, 18 grama speeda i 7,6 grama ekstazija pa dobio 18 mjeseci robije


Vijeće banjalučkog Okružnog suda, kojim je predsjedavao sudija Blagoje Dragosavljević, osudilo je Dejana Gajića na 18 mjeseci robije zbog prodaje marihuane, ekstazija i speeda.

Gajić, koji nije prisustvovao izricanju presude, oslobođen je optužbi da je davao drogu na uživanje drugim osobama, odnosno da je narkotike donosio i davao drugima da ih konzumiraju na žurkama koje su se odigravale u kafiću u Banjoj Luci i vikendici kod Laktaša.

Prema presudi, Banjalučanin je osuđen jer je u prvoj polovini augusta 2017. godine za 400 KM prodao D. P. oko 12,5 grama marihuane, 18 grama speeda i 7,6 grama ekstazija. Vijeće je, kako se navodi u presudi, poklonilo vjeru svjedoku D. P, koji je kazao da mu je optuženi prodao drogu.

– I drugi svjedoci su rekli da je optuženi osoba kod koje su se mogu nabaviti narkotici, kazao je Dragosavljević.

Optuženi se teretio i da je drogu davao na uživanje drugim licima na području Banje Luke u jednoj kafani i na festivalu Fresh wave te u bungalovima na području Čelinca, kao i u jednoj vikendici u Jakupovcima kod Laktaša, ali je za ovu tačku oslobođen optužbi, jer sud nije našao dokaze za to.

Gajić ranije nije osuđivan niti ima dosje u policiji. Slobode je lišen u akciji Kamel, koju je izvela banjalučka policija u martu 2018. Osim njega, tada su lišene slobode četiri osobe te je pretreseno sedam lokacija i zaplijenjena određena količina narkotika.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija