Direktor škole otkrio razlog zbog kojeg je otac brutalno pretukao sina na maturi

Bojan L. uhapšen je nakon što je u ponedjeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i krenuo da ga brutalno udara nogama.

Prema medijskim saznanjima, osumnjičenom je smetalo to što se njegov sin druži sa osmacima.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, a prema informacijama, saslušanje Bojana L. u tužilaštvu je danas.

Njemu su određene i mjere predviđene Zakonom o spriječavanju nasilja u porodici – udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Kako je ispričao direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu Goran Ilić, ocu dječaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine.

“U ponedeljak su učenici organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao”, rekao je Ilić, piše NovaS.

Upozoravamo da je snimak uznemirujući:


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79