Direktor Studentskog centra riješio se kabineta: S tim parama nahranit ćemo studente

Toni Vukadin općinski i gradski vijećnik stranke Naroda i Pravde odnedavno obavlja funkciju v. d. direktora JU “Studentski centar” Sarajevo.

Vukadin je na svom Facebook profilu danas objavio da je dao nalog da se pristupi postupku izdavanja kabineta direktora sa pripadajućim prostorijama obzirom da je, kako on kaže, za iste iskazan interes u više navrata, prenosi Radio Sarajevo.

“Smatram da nije normalno da direktor ustanove koja ima višemilionski dug koristi luksuzno opremljen kabinet od 259 m2”, istakao je Vukadin.

“U narednom periodu će kabinet direktora u JU “Studentski centar” Sarajevo biti sličan kancelarijama drugih uposlenika, a sredstva od izdavanja će se usmjeriti u ono što nam je djelatnost – ishrana i smještaj studenata. Svi koji žele luksuz neka troše vlastiti novac za to, a ne novac građana”, poručio je.

Kao v. d. direktor JU “Studentski centar” Sarajevo sam dao nalog da se pristupi postupku izdavanja kabineta direktora sa…

Posted by Toni Vukadin on Friday, 23 April 2021

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79