Djed Mraz i GSS-ovci iz Bijeljine prešli 260 km da bi obradovali devetero mališana porodice Mijović

Djed Mraz i GSS-ovci iz Bijeljine prešli 260 km da bi obradovali devetero mališana porodice Mijović


Semberski Djed Mraz Trajan Janković zajedno sa dvojicom pripadnika Gorske službe spašavanja stanica Bijeljina, Miroslavom Vujanovićem i Sašom Milićem, prešli su 260 km do opštine Priboj Na Limu da bi usrećili novogodišnjim paketićima devetoro mališana porodice Mijović

“Prošle godine kada je Gorska služba spašavanja iz Bijeljine bila angažovana u potrazi za nestalom djevojkom upoznali smo porodicu Mijović koja ima devetoro djece. Današnje putovanje u Priboj je samo mali gest pažnje i prijateljstva i jedan očit dokaz da se prijatelji nikad ne zaboravljaju”, rekao je Vujanović

On je dodao da je Trajan Janković ponos Bijeljine i prepoznatljiv po humanim djelima, pa tako i u zimskom periodu kao semberski Djed Mraz.

“Rado se odazvao našem putovanju, spremio lijepe i dobre paketiće i zajedno sa nama krenuo da usrećimo mališane. Ni jedan pređeni kilometar nije mnogo kad je u pitanju dječija sreća”, rekao je na kraju Vujanović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija