Djevojka prijavljena zbog sumnje da je zapalila dječiju igraonicu: Šteta oko 10.000 maraka

Djevojka prijavljena zbog sumnje da je zapalila dječiju igraonicu: Šteta oko 10.000 maraka


Zagrebačka policija prijavila je 31-godišnju djevojku zbog sumnje da je namjerno zapalila dječiju igraonicu u restoranu “MK By the way” u ulici Donje Svetice u Zagrebu.

Incident se dogodio u noći između srijede i četvrtka, kada je djevojka navodno izazvala požar na parkingu restorana, zapalivši dječije artikle za igru, što je rezultiralo štetom od oko 5.000 eura, prenosi Hina.

Policija je potvrdila da su vatrogasci brzo intervenirali i ugasili požar, te da nije bilo povrijeđenih osoba u incidentu.

Medijska izvješća navode da je restoran u vlasništvu Ivka Marića, koji je nedavno svojim ferarijem doveo novoizabranog evroparlamentarca Stivena Bartulicu u štab Domovinskog pokreta. Dodatno, spomenuto je da je Marić prethodno osuđivan za pokušaj ubistva i nanošenje teških tjelesnih povreda, kako prenosi Tanjug.

Policija nastavlja istragu o ovom događaju kako bi utvrdila sve okolnosti i motiv djevojke za izazivanje požara u restoranu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija