Sarajevo, BiH – 13. januar 2021: Ministrica predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja u Kantonu Sarajevo Naida Hota-Muminović smatra da ćemo sve manjkavosti u znanju koje su nastale kao posljedice izvođenja nastave u online okruženju, morati popravljati u nekim novim okolnostima kada se situacija stabilizira. ( Samır Jordamovıc – Anadolu Agency )
Do kabineta ministrice obrazovanja KS-a se ne dolazi tako lako: Izgleda samo preko štele?

Do kabineta ministrice obrazovanja KS-a se ne dolazi tako lako: Izgleda samo preko štele?


Koliko puta u životu vam zatreba vozač u Ministarstvu za odgoj i obrazovanje KS-a? Sigurno nijednom. Ali, ministar zatreba svima koji se školuju i imaju milion pitanja za prvog čovjeka Ministarstva.

Međutim, do njega/nje je nemoguće doći. Dolaskom na funkciju ministrice Naide Hota Muminović komunikacija sa kabinetom ministrice je onemogućena.

Na službenoj stranici Ministarstva za odgoj i obrazovanje KS-a nema istaknutog ni broja, ni emaila, kao da kabinet prve žene Ministarstva za odgoj i obrazovanje ne postoji. Zato zovite i pišite vozaču, možda negdje vidi ministricu pa joj prenese poruku.

Njegov email nam je na raspolaganju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija