Dodik: BiH ne može u NATO, Bećirović kuca na pogrešna vrata!

Ne može jedan član Predsjedništva biran od strane jednog od tri konstitutivna naroda govoriti u ime BiH, ako to nije usaglašeno u Predsjedništvu, mišljenja je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je rekao da ne postoji državna politika ni po jednom pitanju u BiH, već da postoje zajedničke politike koje se usaglašavaju na nivou Republike Srpske i FBiH.

“Denis Bećirović nije mlad u politici. Očito je da je osnove politike prespavao ili mu se ne sviđa šta je naučio. Ni meni se ne sviđa Ustav, ali moram da ga poštujem. Bećirović, takođe, ne može da govori u ime građana i naroda u BiH ukoliko smatra da je Republika Srpska u BiH”, naveo je Dodik na društvenim mrežama.

Dodik je istakao da je ono što Republika Srpska misli o NATO integracijama rekla Narodna skupština Republike Srpske.

“I zbog toga BiH ne može da se kreće prema NATO. Zato Bećirović kuca na pogrešna vrata kada moli Alijansu da ubrza prijem BiH u NATO”, zaključio je Dodik.

Bećirović je juče rekao da su “punopravno članstvo u EU i NATO strateški ciljevi BiH”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79