Dodik: Heleza jedino ozbiljno mogu da shvate ostrašćeni srbomrsci

Dodik: Heleza jedino ozbiljno mogu da shvate ostrašćeni srbomrsci


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska ostaje stabilna “uprkos raznim bjelosvjetskim mešetarima i muslimanskim lobistima, poput Alicie Kearns iz Velike Britanije, koji ne mogu utjecati na prilike u Srpskoj, osim da iznose neistine za ogromne sume prljavog novca”.

“Njihove laži o našem raspiranju mržnje i prijatnjama ratom. To su sva podmetanja na koja smo navikli, ali ništa i niko nas neće pokolebati u zaštiti Republike Srpske i srpskih nacionalnih interesa. Heleza jedino može ozbiljno da shvati nekoga poput ostrašćenog srbomrsca kao što je Alicia Kearns, čiji je zadatak da napadne Srbe”, poručio je Dodik.

Da li se nekome od tih bjelosvjetskih plaćenika sviđa ko je na čelu Republike Srpske i koga bi oni željeli da vide na tim pozicijama, rekao je Dodik, to nas apsolutno ne zanima – kazao je Dodik.

“Narod Republike Srpske bira ko će ga predstavljati i mi njima odgovaramo za svoj rad. A koga narod želi na tim mjestima pokazuje već decenijama”, rekao je Dodik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija