Dodik: Prisjećamo se svih palih boraca Republike Srpske

Dodik: Prisjećamo se svih palih boraca Republike Srpske


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Radanu Ostojiću, svim demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca povodom krsne slave – Mitrovdana.

“U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom obilježavanja Mitrovdana – krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske. Na ovaj dan s dubokim poštovanjem i pijetetom prisjećamo se svih palih boraca Republike Srpske koji su, vođeni čašću, hrabrošću i rodoljubljem, dali svoje živote i dijelove svog tijela u njene temelje”, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

“Zbog toga im dugujemo vječnu zahvalnost, te njihova stradanja i žrtve nikada ne smiju biti zaboravljene. Dužnost svih nas je da čuvamo i jačamo Republiku Srpsku i radimo na poboljšanju položaja boraca, porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida. Još jednom vam upućujem najiskrenije čestitke i želim da krsnu slavu proslavite u dobrom zdravlju, miru i zajedništvu”, dodaje se u čestitki predsjednika Republike Srpske.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija